Her kan du bestille dokumenter.  Vi har udvidet vores service med online dokumenter.  Du får samme gode service - det er bare billigere for dig at bestille her, fordi vi ikke holder møde på kontoret. 
Vores dokumenter er ikke automatdokumenter.  Hvert eneste dokument udarbejdes manuelt på baggrund af de ønsker, du sender til os.  


Klik på det dokument, du ønsker at bestille og følg vejledningen.

Når du har afsendt din bestilling, og din indbetaling er registreret på vores konto, vil vi sende dig en ordrebekræftelse og nogle spørgsmål, som vi beder dig besvare.  Vi udarbejder derefter udkast til det eller de dokumenter, du har bestilt, og sender det til dig med sikker mail.  Derefter taler vi sammen i telefonen.  Når vi har talt sammen, retter vi dokumenterne til, hvis det er nødvendigt, og sender dig det færdige dokument med sikker mail.  Sammen med dokumentet sender vi dig en vejledning til, hvad du skal gøre med det.


Vær opmærksom på, at den fortrydelsesret, der gælder ved internethandel, ikke gælder her.  Da vores ydelse er en tjenesteydelse, der ydes på din udtrykkelige anmodning, er der ingen fortrydelsesret ifølge loven.  Vi yder dog fortrydelsesret, indtil vi har sendt dig det første udkast.

Råd til Advokat Online

CVR: 34262160


Ansvarsforsikring:

HDI-Gerling police nr. VAS1300878


Bank:  Sydbank konto nr. 6060 114 8988

Klientkonto:  Sydbank konto nr. 6060 579 8168

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Råd til Advokat

v/Advokat Birgitte Wessel Knaack

Hersegade 34C

4000 Roskilde